Balayımız için umreye gitmeli miyiz?

Evet elbette. Gidenler çok mutlu oldular. Ruhsal olarak bağlanmanın harika bir yolu olduğunu söylediler. Ancak, yalnızca belirli koşullarda öneriyoruz, aksi halde amacını şaşabilir ve ağır bir deneyim haline gelebilir. İşte size bir kontrol listesi:


Balayında umre yapmaya hazır mısınız?

1- Siz veya eşiniz önceden umreye gitmiş olmanız size çok avantaj sağlayacaktır.
2- Siz veya eşiniz Türkçe konuşuyorsunuz. Lakin balayı için gidecekseniz iyi düzeyde arapça bilmeniz gerekebilir (Kentte dolaşmak için buna ihtiyacınız olacaktır.)
3- Farklılıklar: Kültürel fark ve kültürel geçmiş ile etkileşim halinde olacağınız için başlarda biraz tuhaf hissedebilirsiniz? Bunu göze alın (Aksi takdirde, seyahatinizde rahatsızlık verebilir veya sinir bozucu olabilir.)
4- Geleneksel balayı ile çok alakalı olmayacağını düşünüyor olabilirsiniz. Bu gezinin, 'tatil' değil olarak manevi bir deneyim olduğu  biliyorsunuzdur.
5- Dahası: Daha önce Batı toprakları dışında seyahat etmiş olmanız size yine artı sağlayacaktır. (Her ülkenin kendine has farklılıkları olduğunu siz yine de unutmayın.)
6- Dahası: Umre'den sonra, örneğin Dubai, Bosna hersek ya da Türkiye içinde güzel bir Kültür turu ya da balayı tatili yapabilirsiniz. (Bu şekilde hem manevi hem de küçük bir balayı yapmış olursunuz.)
7- Bu kriterlerin hepsine uymasanız bile, siz ve eşiniz farklı kültürel yerlerde ve işler planlandığı gibi gitmediklerinde stress yapmayan kişiler olabilirsiniz. Sorun teşkil etmeyeceğine inanıyorsanız balayınızı tabi ki umre'de geçirmenize bir engel yok. (Aksi takdirde balayı yerine kavga ayı olabilir.)
 
Yukarıdaki kriterlerin çoğunu karşılamıyorsanız, Hedeftour ailesi olarak sizi umreye götürdüğümüzde tüm lojistik hizmetlerinizle bizzat ilgileniyoruz.

Yerli halkın çoğu İngilizce konuşmuyor.

Bu yüzden Arapça bilen danışmanlarımız ve klavularımız sayesinde balayında rahat bir umre geçireceksiniz. Yalnız kendi kendinize taksi sipariş etmek (şoför ile pazarlık yapmak), dükkan sahipleriyle pazarlık yapmak, mağazalardan kıyafet almak veya yemek sipariş eğer arapça bilginiz varsa etmek çok daha kolay olabilir.

Siz değerli yeni eş ve eş adayları, evliliğinizin ilk adımları kutsal topraklarda Manevi bir havada geçirmek isterseniz Hedeftour ailesi olarak sizlere özel fiyatlar ve imkanlar sağlıyoruz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.