Hedef Turizm, 1997 yılından bu yana Vip Umre Turları sunmaktadır, Türkiyenin en büyük Umre şirketlerinden biri haline gelmiştir. Size ve sevdiklerinize yönelik Vip Umre Turlarımızla birlikte seyahat ve konaklama ihtiyaçlarınızın tam memnuniyetle gerçekleştirilmesini sağlamak için gayret gösteriyoruz.

Planlamanıza ve bütçenize uyacak şekilde özel olarak tasarlanmış çok çeşitli umre paketleri de sunuyoruz, böylece arkadaşlarınızla ve akrabalarınızla koordinasyon içerisinde kalarak size en uygun paketi seçebilirsiniz.

Umre ibadetlerinizi tam bir huzur içinde yerine getirirken, personelimiz yolculuk boyunca size gerekli yardım ve rehberlik sunmayı taahhüt ediyor.

Bu paketlerimiz, Harem’e çok yakın, tek yönlü özel ulaşım ve tüm VIP hizmetleri yanında bulunduran 5 Yıldızlı oteller içermektedir. Hizmetlerimizde vize, otel rezervasyonu, tıbbi kartlar ve ulaşım ilgili vergiler dahildir.

Umre paketleri hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen aşağıdaki Vip Umre paketleri başlığını tıklayın.

Umre paketleri hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Acentelerimiz, bir sonraki Umre yolculuğunuza rezervasyon yaparken size yardımcı olacaktır.